fbpx
homefoto

SAMENWERKING MET MUDELLI

Uniek in Nederland is de samenwerking tussen MUDELLO en MUDELLI

Bij MUDELLI werkt Wendy als coach & trainer voor naasten van verslaafden. MUDELLO begeleidt de familie vóór een interventie tot de uiteindelijke plaatsing van de verslaafde in de kliniek. Na de klinische opname vangt MUDELLO de verslaafde weer op, waarna hij hem/haar zal begeleiden in het eerste en meest moeilijke jaar van het herstel. In de tijd voor de interventie, zal MUDELLO veel overleg hebben met de naasten; tijdens de klinische opname is het mogelijk dat MUDELLI de naasten van de verslaafde opvangt en begeleidt naar gewenst gedrag. Op die manier is niet alleen de verslaafde veranderd bij thuiskomst, maar ook de mensen om hem heen. Dit leidt tot wederzijds begrip en zal de kans van slagen in herstel vele malen vergroten! Na de klinische opname en vanaf thuiskomst is het dus mogelijk om het nazorgtraject in te gaan. Dit vindt weer plaats bij MUDELLO en is er voor de verslaafde. Echter blijven MUDELLI en MUDELLO altijd stand-by voor vragen vanuit het gehele systeem.

Ook zonder de tussenkomst van een interventie en/of een klinische behandeling is het heel goed mogelijk om een ambulant traject in te gaan met het gezin of als partners. De verslaafde zal dan begeleid worden door MUDELLO, daar waar de naaste(n) begeleid worden door MUDELLI. Dit heeft als voordeel dat bepaalde moeilijke onderwerpen in eerste instantie niet in bijzijn van de ander besproken hoeven te worden. Dit kan namelijk remmend werken op het herstel.

Natuurlijk is het óók mogelijk om in een harmonieuze setting, met elkaar in dezelfde ruimte een traject te doorlopen. De verslaafde en zijn/haar naaste(n) doorlopen gezamenlijk het traject naar herstel.

Voor alle bovenstaande opties kunnen we meer informatie geven in een gratis intake-/kennismakingsgesprek!

 

  • Wij werken 100% discreet
  • Wij staan binnen 24 uur voor je klaar
  • Wij werken óók ‘s avonds en in het weekend
  • Wij werken op locatie als vanuit onze eigen praktijk
  • Wij zijn gediplomeerd counselor, coach
  • Wij zijn gecertificeerd interventionist en nazorgspecialist
  • Wij zijn ervaringsdeskundigen
  • MUDELLO is onderdeel van MUDELLI & MUDELLO v.o.f.

Robert Drosterij

info@mudello.nl

06-54 98 77 90

Meidoorn 42, Naaldwijk

BTW NL862049866B01

KVK 81334826