fbpx
homefoto

Waarom dit logo?

Dit logo staat voor mij voor het volgende:

Het is de zonsopkomst. De zonsopkomst is het begin van een nieuwe dag. Het einde van de nacht.

Ik krijg een extra fijn gevoel van een zon vlak boven zee. Natuurlijk zien wij de zon alleen maar in de zee dalen, omdat de zon nou eenmaal in het westen onder gaat. Echter in andere delen van de wereld ligt de zee in het oosten en zal de zon daar juist uit verrijzen. Dat is wat in mijn logo gebeurt.

Het blauw van MUDELLO staat voor structuur. Een essentieel onderdeel van in herstel blijven.

Het oranje/ geel zijn de prachtige kleuren van een opkomende zon. Langzaam maar zeker wordt het zwart van de nacht ( én symbolisch van de periode in de afhankelijkheid van de verslaving), verdreven. Vandaar de nog zwarte hoeken in het logo.

Het blauw van de zee spreekt voor zich, maar de golven symboliseren de pieken en dalen die herstel met zich meebrengt. In herstel zal je hoge golven meemaken, waarop je heerlijk kan surfen met een lekkere snelheid, maar soms zal je de ruimte tussen twee golven ervaren. Dat kan dan voor een bepaalde rust zorgen. Echter één ding is zeker: de golven gaan zoals ze gaan. Net als allerlei gebeurtenissen in het leven. Je kan ze niet controleren. Je kan er wel mee leren omgaan!

MUDELLO kan je zien als de zonsopkomst in je leven! MUDELLO creëert samen met jou een nieuwe dag. Een nieuwe dag met nieuwe kansen en beslissingen, waardoor je leven weer kleur krijgt en waardoor je weer om kan gaan met de golven van het leven. Dag na dag.

(Onderstaande foto was de eerste inspiratie tot het huidige logo)

  • Wij werken 100% discreet
  • Wij staan binnen 24 uur voor je klaar
  • Wij werken óók ‘s avonds en in het weekend
  • Wij werken op locatie als vanuit onze eigen praktijk
  • Wij zijn gediplomeerd counselor, coach
  • Wij zijn gecertificeerd interventionist en nazorgspecialist
  • Wij zijn ervaringsdeskundigen
  • MUDELLO is onderdeel van MUDELLI & MUDELLO v.o.f.

Robert Drosterij

info@mudello.nl

06-54 98 77 90

Meidoorn 42, Naaldwijk

BTW NL862049866B01

KVK 81334826