fbpx

Wat anderen zeggen

 

 

Ik heb de begeleiding van Robert als heel prettig ervaren. Door de ruimte die hij gaf, kon ik zonder schuld of schaamte mijn verhaal kwijt. Ik vond het echt heel erg fijn dat ik me steeds veiliger voelde. Ik had het gevoel dat eindelijk iemand mij begreep!

Joost

De wijze dat je stap voor stap met me aan de slag bent gegaan heb ik als prettig ervaren. Ook dat je telkens uitlegde wat we gedaan hadden en wat we weer in de volgende stap gingen doen, gaf me overzicht en vertrouwen. Ben zo blij met je geduld en handvatten. Ik kan er weer vol tegen aan! Dankjewel, lieve Robert!

Lieke

Ik ben heel blij dat ik jou naast me had in het eerste jaar van mijn herstel. Zonder jou had ik er niet clean doorheen gekomen… Tuurlijk, je hebt me af en toe, best hard de spiegel voorgehouden. Nu weet ik, dat dat precies nodig was voor mij. Zonder jouw (soms harde en directe) aanpak was ik zeker weer mijn eigen weg gegaan en daarmee niet in herstel gebleven. Je begeleidt met het harT. Waar het moet doe je dat harD. Top, man! 100%

Raymond

Zoals ik jou heb mogen ervaren: passie, discreet, liefdevol, knap, luisterend, delend, duidelijk, deskundig!

De juiste man op de juiste plek!

Mirjam

Vanaf het allereerste moment dat ik je belde, hoe zenuwachtig ik ook was, sprak je begripvol. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij je. Hierdoor kon ik eindelijk mezelf zijn. Daarna heb je me zo goed geholpen in mijn eigen chaos van gedachtes. Toen kwam ik daar eindelijk uit. Ook alle tips die je me voor de toekomst hebt meegegeven gebruik ik nog iedere dag! Bedankt gozer! Love you!

Robin

  • Wij werken 100% discreet
  • Wij staan binnen 24 uur voor je klaar
  • Wij werken óók ‘s avonds en in het weekend
  • Wij werken op locatie als vanuit onze eigen praktijk
  • Wij zijn gediplomeerd counselor, coach
  • Wij zijn gecertificeerd interventionist en nazorgspecialist
  • Wij zijn ervaringsdeskundigen
  • MUDELLO is onderdeel van MUDELLI & MUDELLO v.o.f.

Robert Drosterij

info@mudello.nl

06-54 98 77 90

Meidoorn 42, Naaldwijk

BTW NL862049866B01

KVK 81334826