fbpx
homefoto

Mijn naam is Robert Drosterij en ik ben verslaafd!

Zo heb ik mijzelf leren voorstellen. Dit gebeurde toen ik zelf mijn (verslavings-)gedrag en overmatig gebruik van middelen wilde aanpakken. Ik zocht hulp bij derden, omdat ik het simpelweg zelf niet kon. Niet wetende wat die ene druk op de knop toentertijd MIJ zou gaan brengen. Niet wetende toentertijd wat die ene druk op de knop JOU zou kunnen gaan brengen…

Ik ben geboren in Helmond en getogen in Nuenen, Noord Brabant. In mijn 16e levensjaar ben ik verhuisd naar Culemborg in Gelderland. Ik woonde hier alleen met mijn ouders, omdat mijn oudere broer en zus al eerder op kamers waren gaan wonen in verband met studies die zij volgden. Voor mij kwam het moment om uit te vliegen rond mijn 21e jaar. Ik ging in Utrecht wonen, waar ik een heel mooie tijd heb mogen beleven met vrienden en ja, met veel drank en diverse andere middelen. Tevens had ik ook een gedragsverslaving, gokken, ontwikkeld. Desalniettemin leek mijn leven zich normaal te ontwikkelen, niet wetende dat ik al op een hellend vlak terecht was gekomen.

In 2000 trouwde ik mijn eerste vrouw. Met haar kreeg ik een zoon en een dochter. Echter had de verslaving al volledig grip op mijn leven gekregen en heb ik daardoor nooit bij de geboorte van mijn dochter aanwezig kunnen zijn. De scheiding was inmiddels ingezet, na de zoveelste belofte die niet nagekomen was. In maart 2004 gaf ik de geboorte van mijn dochter aan op het gemeentehuis en tegelijkertijd de scheiding met mijn vrouw. Nog steeds had ik geen idee dat ik aan een heel ernstige ziekte leed en dat ik snel hulp moest gaan zoeken. Ik dacht dat ik de boel wel onder controle had en dat ik de touwtjes volledig in handen had. Niets was minder waar, zal later blijken. De verslaving bleek de controle over mij te hebben en ik zat aan diens touwtjes vast, als een marionet… 

In 2005 ontmoette ik mijn huidige vrouw Wendy, met wie ik in november 2006 trouwde en waarmee ik een prachtige zoon kreeg. Maar je raadt het al….mijn ziekte had ik nog niet aangepakt. Dit betekende dat mijn gebruik van alcohol, mijn gedragsproblematiek rond gokken een steeds grotere impact had op ons gezinsleven, totdat mijn naasten echt niet meer verder met mij konden, noch wilden op deze manier. Wel met de oude Robert, maar ook ik was niet bij machte die terug te laten komen. Ik heb gelukkig hulp gezocht! 

Op een ochtend in oktober besloot ik op internet te kijken naar hulp bij verslaving, of beter gezegd, hulp bij het in de hand houden van mijn alcoholinname. 

Ik heb hulp gevonden en ik heb enorm veel dingen over bovenmatig drinken, gebruik van andere stimulerende en/of stemming veranderende middelen geleerd. 

Ik heb uiteindelijk een heel nieuwe manier van gedrag aangeleerd. Ik heb mij volledig open gesteld. Hierdoor was ik in staat om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te groeien. Allemaal zaken, die mij tot op de dag van vandaag in herstel houden. Beter nog: die mij in staat stellen om dit te schrijven; zonder gene, zonder schaamte, zonder angst. 

Ik had een prachtige baan in de detailhandel. Dat heb ik met volle overgave zo’n 30 jaar gedaan. Echter door mijn nieuwe manier van leven en door goed naar mezelf, mijn gezin, mijn gevoel te kijken, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik iets aan het doen was, wat ver van mij af stond. Het was gebaseerd op ego, status, materiële lust in een omgeving van dubbele agenda’s, leugens voor de omzet enz enz. Een wereld waar ik geen onderdeel meer van wilde zijn; kon zijn. 

Ik wilde mijn leven er toe laten doen, al is het maar voor 1 persoon, die ik op een bepaald moment in zijn/haar leven kan raken. 

Mijn missie is om elk persoon te helpen, die met dezelfde nare dwang te maken heeft. Die zich ook machteloos voelt in bepaald gebruik en gedrag. Die ook graag geholpen wilt worden om uit die neerwaartse manier van leven te komen. Die net als ik nu, een leven in herstel wilt leiden, zonder de dwang naar middelen, alcohol of destructief gedrag. 

Om dit te kunnen doen, ben ik opleidingen gaan volgen zoals Verslavingskunde, Addiction Counselor en de opleiding tot Interventionist. Hierdoor kon ik mijn bedrijf MUDELLO starten. 

Het mooie is dat mijn naaste, Wendy, deze prachtige missie deelt. Zij heeft ook opleidingen gevolgd en staat nu klaar voor de naasten van de verslaafde, via haar bedrijf MUDELLI. 

Je snapt dat wij af en toe de samenwerking tussen onze bedrijven opzoeken. Zo zijn wij namelijk in staat om een heel gezin, van de verslaafde en zijn naasten, in één keer te helpen. 

Dit is mijn verhaal. Ik sta klaar om te helpen, als jij dat wilt.

 

Van A(fhankelijkheid)

 

tot Z(elfredzaamheid)

 

  • Wij werken 100% discreet
  • Wij staan binnen 24 uur voor je klaar
  • Wij werken óók ‘s avonds en in het weekend
  • Wij werken op locatie als vanuit onze eigen praktijk
  • Wij zijn gediplomeerd counselor, coach
  • Wij zijn gecertificeerd interventionist en nazorgspecialist
  • Wij zijn ervaringsdeskundigen
  • MUDELLO is onderdeel van MUDELLI & MUDELLO v.o.f.

Robert Drosterij

info@mudello.nl

06-54 98 77 90

Meidoorn 42, Naaldwijk

BTW NL862049866B01

KVK 81334826